У Львові проведуть Форум відповідальних людей. Повна програма заходів

2647 0
Для участі у дводенному Форумі Відповідальних Людей необхідно заповнити форму.
Фото: ugcc.org.ua

Фото: ugcc.org.ua

22 та 23 листопада у Львові відбудеться підсумковий Форум відповідальних вюдей «Куди, кого ведеш?». Впродовж двох днів у форматі дискусій та практик учасники говоритимуть про лідерів, які творять середовища та середовища, які творять лідерів.

Форум відповідальних людей – платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів, та просто відповідальних людей України.

«Лише справжній лідер творить середовище. Якщо воно не розвивається, то перестає існувати, а якщо розвивається, то навпаки – творить нових лідерів», – зазначає секретар Патріаршої комісії у справах молоді Орест Гевак, .

Метою проєкту є запровадження нового формату зустрічей для молодих людей з різних середовищ, але із спільними цінностями та цілями, а також вибудовування довіри та співпраці у суспільстві між представниками різних галузей. Крім того, вони прагнуть донести основну тези, що відповідальність – це цінність, яку треба культивувати, тож варто підвищувати рівень обізнаності громадян про цінності та можливості, шляхом просвіти та проведення панельних дискусій та практик.

Програма

П’ятниця, 22 листопада

#Бізнес #Громадське_середовище #Церква #Влада

9:00 – Реєстрація

10:00 – Відкриття

10:15 – Вступна спікерка: Оксана Руда (АСК Реформ, Київ)

10:45 – Кавова перерва

11:00 – Панельна дискусія. Тема: «Лідери, які творять середовища»

Доповідачі:

Ярослав Юрчишин (Народний депутат, УАЛ, Пласт, Київ), Марта Левченко (координатор благодійних проектів для дітей в Україні, Чернівці), Ростик Кулик (Gastroli.ua, Львів), Сергій Кривогуз (Всеукраїнський молодіжний центр, Дніпро) Катерина Бабіч (ГО «Ділові українські жінки»)

13:00 – Обід

14:00 – CaseStudy

Модератори груп: Оксана Руда (АСК Реформ, Київ)

15:30 – Кавова перерва

16:00 – Соціальна відповідальність бізнесу. Виїзд до компанії SoftServe

18:00 – Вечеря

19:00 – Вечірня програма

Субота, 23 листопада

#Бізнес #Громадське_середовище #Церква #Влада

8:00 – Свята Літургія. Очолюватиме о. Богдан Прах (Ректор УКУ)

9:00  – Сніданок

10:00 – Вступні спікери: о. Богдан Прах, Зеновій Свереда (викладач з соціального підприємництва та сталого розвитку громад)

10:45 – Кавова перерва

11:00 – Панельна дискусія. Тема: «Середовища, які творять лідерів»

Доповідачі:

Андрій Васькович (Карітас Україна, Київ), Ярина Бойчук (Львівська Бізнес Школа), Анна Голевська-Черниш (Український Форум Благодійників), Іван Поліщук (Нова Пошта, Київ)

13:00 – Обід

14:00 – CaseStudy

Модератори груп: Зеновій Свереда

15:30 – Перерва на каву

16:00– «Той хто пройшов крізь УКУ»: історії успіху. Виїзд до УКУ на Козельницьку.

18:00 – Вечеря

19:00 –Урочисте завершення форуму

Для участі у дводенному Форумі Відповідальних Людей необхідно заповнити форму за посиланням. За додатковою інформацією можна звертатись за тел.: (097) 581 3270 (Орест) та (097) 949 6798 (Дарина), а також на сторінках у Фейсбук Форум Відповідальних Людей та Форум Відповідальних Людей – Львів.

Форум організовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ у Патріаршому домі (Хуторівка, 35б).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!