У Львові проведуть гаражний розпродаж, щоб допомогти ВІЛ-позитивним дітям

2655 0
З ініціативи «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», 30 листопада у всіх куточках України відбудуться благодійні «Гаражні розпродажі» до Дня боротьби зі СНІДом. Благодійний «Гаражний розпродаж» у Львові триватиме з 12:00 до 18:00 у приміщенні Першої Львівської медіатеки (вул. Мулярська, 2А).
Фото: garagesaletrail.com.au

Фото: garagesaletrail.com.au

Ціль розпродажу – збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей у Львові. 10% від зібраних коштів будуть передані на потреби українських воїнів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зібрані в цей день кошти будуть використані на потреби ВІЛ-позитивних дітей: закупівля життєво необхідних ліків, медичного обладнання, проведення діагностики тощо. Детальний звіт про використання грошей організатори обіцяють оприлюднити на сторінці у Facebook протягом двох тижнів після заходу.

Ідея «Гаражних розпродажів» набирає щоразу більших обертів, об’єднуючи довкола себе ініціативних та вмотивованих людей. На таких заходах люди мають можливість позбутися непотрібних речей і придбати щось цікаве та неочікуване для себе.

Читайте також: Важливі факти про ВІЛ-інфекцію. Де здати аналіз у Львові?

Впродовж акції організатори планують зібрати цікаві книги, роботи львівських художників, фотографів, аксесуари для дому, хенд-мейд вироби, спортивний інвентар, старі пластинки тощо. Протягом благодійного аукціону кожен охочий зможе придбати всі ці речі за символічними цінами, тим самим долучитися до збору коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей Львова.

Також впродовж акції відбуватимуться майстер-класи та конкурси для дітей і їхніх батьків, діятиме благодійний ярмарок, де учасники зможуть за символічні кошти придбати солодощі, домашню випічку, випити запашної кави, а наприкінці насолодитися виступами львівських музичних гуртів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!