У Львові проведуть громадські слухання щодо будівництва паркінгу біля ЛНУ Франка

1923 0
Орієнтовна вартість будівництва підземного паркінгу складає 120-150 млн грн.
Візуалізація: прес-служба ЛМР

Візуалізація: прес-служба ЛМР

В понеділок, 12 лютого, у Львові відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, на якій передбачається будівництво підземного паркінгу на 360 місць. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Пропозиції для слухань можна подавати до 19 лютого 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг м. Львова.

Громадські слухання відбудуться у великій сесійній залі Львівської міської ради о 18:00 год. З собою учасникам слухань треба мати документ, що посвідчує особу. Деталі за телефоном: (032) 297-57-63.

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

Нагадаємо, раніше в мережі була опублікована візуалізація майбутнього паркінгу. В ДПТ також запланована реконструкція площі між головним корпусом ЛНУ та парком ім. І. Франка з організацією пішохідної зони, озелененням та влаштуванням елементів дизайну міського середовища тощо.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!