У Львові проведуть громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу

1786 0
Участь в слуханнях можуть взяти мешканці двох районів міста – Личаківського та Шевченківського.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

18 липня відбудеться громадське слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу у Львові на вул. Пластовій, 13, повідомляє прес-служба ЛМР.

Слухання проводитиметься з ініціативи місцевого мешканця М. Куртяка. Місце проведення: середня загальноосвітня школа № 7 м. Львова (м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 132). Реєстрація учасників: 17:00 – 18:00 год. Початок заходу: 18:00 год.

Реєстрацію учасників проведуть на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова, щодо якої розглядається питання (Личаківський та Шевченківський райони м. Львова).

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

Нагадаємо, тендер на розроблення проектно-кошторисної документації для будівництва сміттєпереробного заводу у Львові оголосили 19 лютого. У квітні депутати погодили кредит ЄБРР на 25 млн євро для будівництва заводу. Роботи планують розпочати у другій половині 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!