У Львові проведуть громадські слухання щодо нового керівника перинатального центру

1464 0
Наразі з п’яти претендентів на конкурс допущено двоє.

У Львові проведуть громадські слухання щодо нового керівника перинатального центру. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив заступник очільника Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Наразі з п’яти претендентів на посаду керівника до конкурсу допущено двоє. Ще трьом потрібно донести документи, необхідні для допуску. Відповідне рішення сьогодні прийняла конкурсна комісія з цього питання.

Читайте також: Хто претендує на посаду керівника перинатального центру у Львові

«Наступного тижня, у середу по обіді, проводимо громадські слухання, на яких кожен із претендентів презентуватиме своє бачення розвитку закладу. Час повідомлю заздалегідь. Окрім того, наступної п’ятниці – зустріч конкурсантів із трудовим колективом», - повідомив Володимир Гірняк.

Конкурсна комісія повинна визначити нового керівника львівського перинатального центру протягом 30 днів, тобто переможця конкурсу назвуть вже за місяць.

Андрій Костюк
  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!