У Львові проведуть Конгрес культури

1464 0
Він матиме три тематичні блоки, в межах яких відбуватимуться дискусії: Мури. Міри. Наміри.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові проведуть Конгрес культури. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР. Про це повідомляє пресслужба міста.

Протягом 11-13 жовтня Конгрес культури збере понад 200 учасників та зосередиться на аналізі культурного досвіду за останні 30 років. Локацією для нього обрали старий термінал аеропорту.  

Хронологічно він буде відштовхуватися від 1989 року і матиме три тематичні блоки, в межах яких відбуватимуться дискусії: Мури. Міри. Наміри. У фокусі — аналіз культурного досвіду України та Європи за останні 30 років і напрацювання рекомендацій для культурної сфери України. «Перехід 1989» започаткує традицію конгресу-бієнале і стане платформою для систематичного обговорення, аналізу та стратегування у сфері культури. Захід складатиметься з двох програм: дискусійної (панелі Мури, Міри, Наміри) та мистецької («Український Зріз»).

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова. До міста мінеральних вод

Додамо, що триєнале сучасного мистецтва «Український Зріз» відбудеться в Україні вперше. Його тема — «Обряди переходу». Учасниками проекту стануть українські митці, які працюють у форматі актуального мистецтва. Триєнале відбудеться в просторі будівлі № 42 на площі Ринок (кам'яниця Седмирацька).


ТЕГИ: Конгрес

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!