Політична реклама

У Львові проведуть конкурс для маленьких красунь

1516 0
Найкрасивіші та найталановитіші діти, яких відібрало експертне журі, отримають можливість взяти участь в грандіозній події «Міні Топ - модель Львова 2013», 8 листопада о 19.00 год в приміщенні Львівської обласної філармонії.

Дитячий захід за такою масштабністю у Львові відбуватиметься вперше, інформує прес-служба Львівської міськради. Вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки та незабутнє дійство чекає на гостей свята.

«Міні Топ - модель Львова» збере близько 600 гостей, а ще 500000 глядачів спостерігатимуть шоу на телеекранах одного із регіональних телеканалів Львова.

Організатори запевняють, що конкурс відбудеться на найвищому рівні й у кращих традиціях проведення подібних заходів краси та шарму. Адже для його створення залучені найкращі фахівці міста. Лазерні та піротехнічні дійства, неординарні  постановки й ексклюзивна шоу - програма - усе це очікує конкурсанток та гостей події.

Маленькі красуні демонструватимуть не лише свою чарівність, а й таланти, що є основним етапом конкурсу. Кожна з них відчує себе справжнім дизайнером, адже на фінальному шоу вони представлятимуть власний, тематичний арт-костюм.

Переможці конкурсу отримають унікальні запрошення на участь в міжнародних конкурсах «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations» (Бразилія), «Cinderella» (Лас-Вегас) та багато інших.

В п’ятницю, 8 листопада о 19:00 год в приміщенні Львівської обласної філармонії (вулиця Чайковського, 7) відбудеться грандіозний конкурс «Міні Топ-модель Львова 2013»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!