У Львові проведуть конкурс на розробку електронної системи керування навчанням

960 0
Інформацію з електронного журналу за потреби дублюватимуть і у паперовій формі.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові проведуть всеукраїнський відкритий конкурс на найкращу електронну систему керування навчанням. Йдеться про електронний журнал, щоденник для закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 13 серпня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«На підставі цього конкурсу місто матиме єдину систему керування навчанням. Прописані критерії, якою вона має бути. Важливо, щоби система була зручна для батьків, дітей і вчителів. 10 шкіл міста уже користуються такими системами», – зазначили під час засідання.

Читайте також: В Україні розроблять нову освітню програму для середньої школи

Система буде безкоштовною для всіх закладів середньої освіти в місті. Її Львів купуватиме за кошти із міського бюджету. Під час засідання виконавчого комітету також вирішили, що інформацію з електронного журналу за потреби дублюватимуть і у паперовій формі.

Нагадаємо, що минулого року в Україні розпочала роботу система електронних класних журналів для шкіл Electronic Journal. Основна запровадження онлайн платформи – дерегуляція управління системою освіти, а також спрощення ведення шкільного документообігу.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!