Політична реклама

У Львові проведуть міжнародний турнір з художньої гімнастики

1451 0
У Львові відбудеться турнір з художньої гімнастики «Зимова казка». У змаганнях візьмуть участь 35 команд з різних країн Європи та України.

Турнір розпочнеться 21 грудня, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Мета змагань – залучити дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності, популяризація спорту в Україні та обмін досвідом між тренерами.

«Це значна подія не тільки для нашого колективу, а й для нашого міста в цілому. Організатори турніру роблять все можливе, щоб змагання перетворилися на справжнє свято і принесли кожній учасниці радість і задоволення від участі в ньому», - зазначають організатори змагань.

На змагання, які відбуваються щорічно з 2005 року, прибудуть понад 170 учасниць та тренерів, які представлятимуть Україну, Польщу, Болгарію, Словаччину та Ірландію.

Турнір відбувається за ініціативи ДЮСШ «Галеон».

Змагання відбуватимуться впродовж двох днів у спортивному комплексі «Галичина» на вул. Керченська, 8.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!