Політична реклама

У Львові проведуть найбільший в Україні акустичний рок-фестиваль

1206 0
19-20 жовтня у Львові пройде найбільший в Україні акустичний рок-фестиваль «Lviv Acoustic Fest».

«Lviv Acoustic Fest» – стане найбільшим акустично-роковим фестивалем в Україні, - повідомляють організатори. І вперше він відбудеться у Львові.

Досі було чимало спроб створити такого роду захід, але всі вони здійснювались на клубному рівні. Ми запросили найкращі гурти з усієї інформують України. Деякі з них підготували програму спеціально до фестивалю, – розповів арт-директор фестивалю Єгор Грушин.

«Lviv Acoustic Fest» складатиметься із двох фестивальних днів. В межах яких свої музичні програми представлять гурти з усієї країни. Зокрема на фестивалі виступлять: «Vivienne Mort», Гуша Катушкін та Марія Чайковська, «Freddy Marx Street», «Eskiz Koda», «Колос» (Фіолет), «Один в Каное», «Illusions», «Обійми Дощу», Гапочка та низка інших.

Обидва фестивальні дні розпочинатимуться о 12.00 та триватимуть до 23.00.

Пройде «Lviv Acoustic Fest» у Палаці імені Гната Хоткевича.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!