У Львові проведуть осінню дератизацію. Деталі

1374 0
Дератизацію проведуть у парках, скверах, у комунальних приміщеннях та у приватному секторі.
Фото: cxid.info

Фото: cxid.info

У Львові з 16 жовтня по 17 листопада проведуть суцільну одномоментну дератизацію. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. 

Згідно з планом, фахівці  відділів профдезінфекції будуть побудинково проводити суцільну дератизацію на території ЛКП. Отрутопринаду розкладуть у підвальних приміщеннях житлових будинків. 

Крім цього, дератизаційні заходи проведуть у підвальних приміщеннях дитячих садочків, навчальних закладів, поліклінік та лікарень, у парках, скверах, а також приміщеннях, які знаходяться на цій території. Також  дератизаційні заходи будуть проводитися в ОСББ, ЖБК та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації.

Як розповіли Tvoemisto.tv в КП ЛОР «Профілактична дезінфекція», отрутопринада безпечна для людей та домашніх тварин, якщо з нею не контактувати. 

"На час дератизації в парках та скверах гуляти з домашніми тваринами буде безпечно, адже отрутопринаду розмістять у норах та інших важкодоступних місцях. Також отрута виготовляється на основі зерен, тому наврядчи вона стане привабливою для домашніх улюбленців", – запевняють у КП ЛОР «Профілактична дезінфекція».

Підприємство працює кожного місяця, проте додатково у час осінньої дератизації охоплює більшу частину території. Для приватного сектору дератизацію проведуть за згодою господарів. Проте за послугу потрібно заплатити 1.90 за один кв. м. Для комунальних закладів дератизацію підприємство проводить безкоштовно.

У приватному секторі дератизацію проводять шляхом розкладання отрутопринади у підсобних приміщеннях та підвалах будинків. В дислокації, де зазначена назва вулиці, номер будинку та прізвище  господаря, проведення  роботи фіксується підписом господаря будинку. 

Мешканці, які будуть відсутні під час проведення суцільної дератизації, можуть звертатися  до відділів профдезінфекції за місцем проживання: Залізничний р-н: тел.  292-63-14; Галицький  р-н: 271-20-82; Сихівський  р-н: 271-20-82; Франківський р-н: 292-63-14; Личаківський р-н: 271-20-82; Шевченківський р-н: 252-27-74.

«Цими заходами ми зменшимо чисельність мишовидних гризунів, які є носіями багатьох  інфекційних захворювань, таких як лептоспіроз, туляремія та інші», – зазначають в КП Львівської обласної ради «Профілактична  дезінфекція».

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!