У Львові проведуть повторну дератизацію

1991 0
До 14-го квітня КП «Профілактична дезінфекція» у Львові проведе повторну весняну дератизацію.
Фото: cxid.info

Фото: cxid.info

Труїтимуть гризунів в житлових будинках, закладах освіти, охорони здоров’я і культури, в парках і скверах, прилеглих до контейнерних майданчиків твердих побутових відходів, а також в ОСББ та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Дератизацію проведуть на території кожного району міста. 

Читайте також: В Україні вилучатимуть книжки, привезені з Росії, які продаються без дозволу

Як розповідає директор обласного комунального підприємства «Профілактична дезінфекція» Роман Добуш, для дератизації використовують препарати VI групи токсичності, які не мають прямого токсичного впливу на організм людини та інших живих організмів. Ціано- та аміаковмісні препарати, які діють миттєво, заборонені для використання у роботі уже понад 10 років.

В обласному комунальному підприємстві «Профілактична дизенфекція» розповіли для Tvoemisto.tv, що загрози здоров’ю і життю домашніх улюбленців немає. Дератизація проводиться за допомогою пшениці, яка має специфічний запах, який не приваблює домашніх тварин. В парках теж використовують пшеницю або пакети з парафіном.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!