У Львові проведуть реконструкцію скверу на розі Замарстинівської – Липинського

2098 0
Вартість робіт становить понад 4,5 млн гривень.
фото: пресслужба лмр

фото: пресслужба лмр

ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив проєкт реконструкції скверц на розі вулиць Липинського – Замарстинівська, що передбачає оновлення пішохідних стежок, облаштування дитячого та спортивного майданчиків, а також озеленення. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Вартість робіт становить понад 4,5 млн гривень.

Директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід уточнив, що всі дерева в сквері збережуть.

Читайте також: Як може виглядати озеро на Панча у Львові. Візуалізація

«Торік ЛКП «Інститут просторового розвитку» виконало проект реконструкції цього скверу разом із вул. Підрічною. Вул. Підрічна вже зроблена, проєкт скверу, сподіваюсь, швидко реалізують. Тут передбачають оновлення пішохідних стежок і вибір кращого маршруту через цей сквер. Крім того, влаштують два майданчики: один — інтерактивний, для дітей, з різними іграми, які будуть намальовані на асфальті, або зроблені з деякими елементами, а також другий – спортивний, у куті скверу, де буде спортивне спорядження», – каже він.

Олег Шмід додає, що сквер оновлять не лише у вигляді пішохідних стежок – тут також буде багато зелених насаджень. Йдеться про три нові різновиди дерев та близько 10 різновидів кущів.

Нагадаємо, що сквер на Замарстинівській – Липинського мали почати облаштовувати наприкінці червня. Окрім іншого, у сквері висадять червоні клени та засіять польові трави. Додамо, на початку лютого проєктанти закликали львів’ян долучитися до обговорення недоліків скверу.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!