Львів уперше офіційно святкує День батька. Топ-3 локації

3657 0
Щороку його відзначатимуть у третю неділю червня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Цими вихідними у Львові проведуть сімейно-дитячі заходи з нагоди першого офіційного святкування Дня батька. Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій, що відбудуться у місті 15-16 червня.

«Піскові озера» (Атлайські озера)

15 червня о 16:00 християнська Євангельська Церква «Гефсиманія» запрошує львів'ян на спільну молитву та святкова музичну частину — виступи музичних колективів, квести, естафети з батьками. 

Театр ляльок

У неділю на відкритому просторі біля театру відбудеться святковий захід для дорослих із дітьми. Початок — о 13.00. Вхід вільний. Для гостей готують багато атракцій, зокрема забави, майстер-класи та смачні частування.

ТРЦ Victoria Gardens

Торгово-розважальний центр Victoria Gardens 16 червня запрошує на святкування Дня батька. Серед запрошених гостей — Mарко Савицький, Володимир Шурубура, Юрій Турянський, Богдан Тихолоз, Андрій Капраль. Початок о 16:00. Зірковими гостями стане гурт «Пікардійська терція».

Читайте також: Тато-супергерой і батьки-одинаки. Топ-10 фільмів до Дня батька

Нагадаємо, що 8 травня Кабінет Міністрів схвалив указ президента, яким в Україні починають офіційно святкувати День батька у третю неділю червня. Раніше в Україні його вже відзначали у вересні, проте він не мав офіційного статусу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!