У Львові проведуть виставку спортивних автівок. Де подивитись?

2803 0
У понеділок, 4 травня, о 12:00 годині у Центральному парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького львівський автоспортивний проект «Drive Сity» презентує автомобілі провідних автогонщиків міста Лева, перед стартом сезону.

Як повідомляє прес-служба міськради, львів’яни зможуть ближче роздивитись так звані «бойові» авто, на яких майстри спорту та чемпіони різних першостей України беруть участь та перемагають в ралі, автослаломі, драг-рейсінгу тощо. Зокрема, свій автомобіль представить чинний чемпіон України з гірських автоперегонів Маркіян Клименко.

Вже наступного тижня більшість учасників акції вирушить до Буковеля, де змагатимуться за перемогу в чемпіонаті України з гірських автоперегонів.

«Drive Сity - відносно молодий проект, ми проводимо подібну акцію вдруге та сподіваємось, що для львів’ян стане хорошою традицією проводжати своїх автоспортсменів на змагання, оскільки для будь-якого спортсмена вкрай важливо відчувати підтримку рідного міста», - зазначають організатори.

Drive City - проект, спрямований на представництво інтересів водіїв та створення платформи для їх ефективного спілкування. Одним з пріоріетних напрямків роботи Drive City спрямований на комплексний розвиток професійного і любительського автоспорту у м. Львові. В рамках проекту передбачено, як організацію змагань професійного рівня та підтримку професійних пілотів, так і допомогу тим, хто тільки хоче спробувати себе в автоспорті.

Фото: www.maserati.ua, www.rate1.com.ua, facebook.com.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!