Політична реклама

У Львові проведуть виставку-ярмарок новорічних подарунків

2210 0
14 та 15 грудня з 11.00 до 21.00 години у ТЦ «Інтерсіті» (пр. Чорновола, 67г), відбудеться друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year».

Усі охочі зможуть побачити і купити безліч подарунків ручної роботи: мило, косметику, іграшки, прикраси, глиняні вироби, ляльки та багато іншого, інформує прес-служба Львівської міськради. Окрім цього буде багато цікавихмайстер-класів від митців з усієї України та від діток зі школи-інтернату № 2.

Вже другий рік поспіль Ініціативна група «Чужих дітей не буває» другий рік проводить творчі заняття в дитячому будинку № 1 з 5-6 річними дітьми та в школі-інтернат № 2 з дітьми 13-16 років.

«Це дуже корисні заняття для дітей, адже тут вони можуть проявити свою фантазію, вдосконалити свої смаки та в результаті отримати готовий виріб і цінні знання. Для того, щоб заняття проводились безперебійно 2 рази на тиждень, ми вже тричі організовували благодійні ярмарки, де продавались вироби майстринь і наших підопічних дітей», - розповіла Галина Білоусова, керівник ініціативної групи

Під час виставки «Lvivhandmade New Year» буде представлено роботи цих діток, а також проводитимуться благодійні майстер-класи для дорослих. Дітки вчитимуть усіх охочих виготовляти святкового ангелика, ялинкові прикраси з фетру і декор ялинкових прикрас з соленого тіста.

«Кожен  охочий зможе зробити добру справу, взявши участь у акції «Подаруйте діткам тепло на Новий рік». На ярмарку буде розміщений спеціальний стіл з роботами, виконаними власноруч майстрами та дітками з інтернату. За отримані кошти  закуплять канцелярські товари та матеріали для роботи з дітками зі школи-інтернату», - додали організатори заходу

Також на «Lvivhandmade New Year» можна буде виконати заповітні бажання дітей: на святковій ялинці будуть висіти листи до Св. Миколая, кожен охочий зможе обрати для себе лист і зробити для діток такий очікуваний подарунок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!