Політична реклама

У Львові проведуть ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

1871 0
20 листопада 2013 року о 11.00 год. у Львівському міському центрі зайнятості відбудеться Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

У Ярмарку вакансій візьмуть участь представники понад 20 підприємств, установ, організацій Львова, які запропонують вакансії за різними професіями та спеціальностями, - інформують у Львівському міському центрі зайнятості.

Учасники ярмарку вакансій матимуть змогу пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, а також - з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

Особи з інвалідністю мають змогу відвідати семінар на тему: «Як проходити співбесіду з працедавцями», а працедавці - семінар на тему: «Правові засади працевлаштування осіб з інвалідністю».

В програмі заходу:
10.00-12.00 Семінар для осіб з інвалідністю на тему: «Як проходити співбесіду з працедавцями» (Товариство «Зелений Хрест»).

12.00-13.30 Відкриття Ярмарки вакансій. Співбесіда працедавців з особами з обмеженою працездатністю.

12.00-13.30 Демонстрація робочого місця роботодавця (майстер-клас).

12.30-13.30 Круглий стіл за участю соціальних партнерів та працедавців на тему: “Проблематика працевлаштування осіб з інвалідністю”. 

14.00-15.00 Семінар для роботодавців на тему: «Правові засади працевлаштування осіб з інвалідністю» (Товариство «Зелений Хрест»).

Захід відбудеться за адресою: м.Львів, вул.Княгині Ольги,122


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!