У Львові провели благодійний велопробіг з Арсеном Мірзояном. Фото

2065 0
Цього року марафон відбувся вчетверте.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 1 червня, о 12:00 від Оперного театру у Львові стартував четвертий щорічний благодійний велопробіг заради онкохворих дітей «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Організатори Арсен Мірзоян, благодійні фонди «Запорука» та «Світ дитини» мали на меті зібрати щонайменше 220 тис. грн на ремонт відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Саме стільки потрібно на оновлення двох блоків, до яких входять чотири палати та санвузли. На фініші велопробігу організатори влаштували розіграш призів від партнерів заходу. За словами організаторів, загалом до участі у велозабігу зголосилось понад 1 тис осіб.

Додамо, що у 2017-2018 роках велопробіг зібрав 241 тисячу на ремонт першої частини відділення, який коштував близько мільйона гривень. У 2016 на велопробігу з Арсеном Мірзояном львів’яни зібрали кошти на 5 інфузоматів для онкохворих дітей цього ж відділення.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!