У Львові провели репетицію Маршу захисників України. Фото

4597 0
Учора ввечері, 3 грудня, центром Львова пройшли 17 парадних розрахунків військових.
фото: facebook.com/tkachukpp

фото: facebook.com/tkachukpp

У Львові відбулася нічна  репетиція Маршу захисників України, який відбудеться шостого грудня – до Дня Збройних сил України. Про це повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook.

«Відбулось нічне тренування Маршу захисників України, в якому взяли участь 17 парадних розрахунків. Марш захисників України пройде 6 грудня на честь 25-ї річниці Збройних Сил України. Наступне тренування відбудеться 4 грудня об 11:00», – написав він.

Додамо, що у звязку із цими заходами у центрі Львова громадський транспорт курсує зі змінами. Відтак, сьогодні, 4 грудня, 11:00 години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод. Водночас, частково буде ускладнений рух на вулиці Дорошенка.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!