Політична реклама

У Львові проводять безкоштовні семінари для роботодавців

1314 0
У Львівському міському центрі зайнятості щоденно о 10.00 проводяться безкоштовні семінари для юридичних та фізичних осіб-підприємців щодо роз'яснення основних положень нового законодавства про зайнятість населення.

З 1 січня 2013 року набирає чинності новий Закон України «Про зайнятість населення» № 5067-VI від 05.07.2012 року. Повідомив відділ інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості, Відповідно до нового законодавства роботодавці мають право при прийомі на роботу окремих категорій громадян отримувати пільги та компенсації від держави, - інформує "Гал Інфо".

Одночасно цим Законом також передбачені нові зобов'язання та відповідальність за його порушення.

З графіками семінарів можна ознайомитись на Інтернет-сторінці Львівського міського центру зайнятості у розділі «Працедавцеві» - «Семінари». Запрошуються усі охочі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!