Підприємців Львова закликають брати участь у конкурсі різдвяних вітрин

1441 0
Усіх підприємців Галицькогого району просять долучатися до різдвяного декорування.
фото: foka.com.ua

фото: foka.com.ua

Міська рада запрошує усіх власників магазинів, закладів громадського харчування та готелів, що знаходяться у центральній частині міста, до участі у конкурсі на найкращий різдв'яних вітрин. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Конкурс триватиме з 1-го до 23-го грудня. Учасники конкурсу у цей період повинні придумати дизайн та оздобити свої вітрини, а потім подати свою пропозицію у Галицьку району адміністрацію. Переможця буде визначено 25 грудня.

Читайте також: Львівська сецесія. Екскурсія під’їздами, де збереглись унікальні розписи

«Містом розроблена нова концепція, вона доповнює брендбук міста і, звичайно, що пріоритетність буде надаватися у загальній візуалізації, яка буде представлена в місті. В такий спосіб будуть задекоровані і в’їзд у місто, і такими ж будуть фото-зони окремі під час Різдва. Кожен зможе отримати напрямок по якому рухатися, але, звичайно, що буде цінуватися креативність кожного закладу, ресторану чи готелю. Тому створюємо максимально Різдвяну атмосферу в місті для гостей та мешканців міста», – додала Марта Іванишин, директор Львівського комунального підприємства культурно-освітнього центру ім. Олександра Довженка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!