На правах реклами

Отримати нову професію за літо: спеціалізована Школа бізнесу та дизайну запрошує дорослих та підлітків

2342 0
Спеціалізована школа бізнесу та дизайну Сreative School оголошує набір у традиційну щорічну Літню школу. Пропонуємо дізнатись, чим саме здивує львів'ян цього літа перша школа професійної підготовки дорослих та підлітків у сфері дизайну та бізнесу.

Школа, створена за кращими світовими аналогами, за шість років своєї діяльності випустила більше 700 студентів, значна кількість яких здійснили власну мрію, успішно реалізувавши себе у перспективній та творчій професії у сфері дизайну та fashion.

«Наша мета — це надати комплексні знання у сфері дизайну та бізнесу,  розповідає засновниця школи дизайну CREATIVE Ірина Головчак.  Оскільки до нас часто в літню школу приїжджають гості з інших міст, ми запланували серію дизайн-бранчів у найбільших містах Західної України. Для людей, які прямують у Львів на навчання в Сreative School, надзвичайно важливо у стислі терміни отримати увесь необхідний багаж знань та навичок. Дизайн інтер’єру, фешн-дизайн, ландшафтний дизайн, 3D — моделювання та скетчинг. Саме тому, комплексні програми літніх інтенсивів передбачають і теорію, і практику, що стає надійним фундаментом майбутньої професії».

А як поєднати дизайн та бізнес, маркетинг та  технології? Про  все це — на літніх курсах-інтенсивах нашого бізнес-напрямку.   Програми навчання побудовані за тим самим принципом — у найкоротші терміни дати усі основні знання та навички в області бізнесу. Максимальна інтенсивність, сучасність  та націленість на практику дасть можливість убезпечити себе від багатьох помилок. Своїм досвідом діляться ТОП-бізнесмени та маркетологи, власники успішних брендів».     

Цього року Сreative School  підготувала дещо цікаве і для молодшої своєї аудиторії. Вперше цього року проводиться  набір у CREATIVE BUSINESS CAMP  Літню Школу підприємництва для підлітків 12-16 років. Два тижні неймовірного драйву від найуспішніших бізнесменів, маркетологів, фінансистів та менеджерів.

Готовий бізнес-проект молодого лідера по закінченню навчання. Всі кроки створення власної компанії, всі нюанси та «підводні камені» великого ринку. 

Оновлено програми і традиційного щорічного DESIGN CAMP для дітей та підлітків 9-15 років. Графічний дизайн, дизайн інтер’єру та дизайн одягу. Незмінним лишилось лише те, що на студентів, як і раніше, чекає багато творчих завдань, пленерів на відкритому повітрі та виїзних занять в галереях та дизайн-студіях.   

Минулого року школа підписала договір на ексклюзивне представництво освітнього агентства «Аспект» на території Західної України: Австрія, Великобританія, Канада, США — тепер немає жодних географічних обмежень. Усю інформацію щодо навчання за кордоном, консультацію та підтримку завжди  можна отримати у офісі школи за адресою вул. Погулянка,5.

Літня школа від CREATIVE SCHOOL  — це креатив та творчість, нові ідеї та цікаві знайомства. Design Your Dreams!

19 травня о 15:30 у Центрі DESIGN HOUSE (вул.Погулянка,5)  відбудеться офіційна презентація Літньої школи — День відкритих дверей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!