У Львові проводитимуть курси для цивільних: меддопомога, військова справа, самозахист

2299 0
На площі Ринок у Львові вже облаштовують Інформаційно-практичний центр безпеки міста. Центр планують відкрити в п’ятницю. Окрім надання необхідної інформації, розповсюдження буклетів, флаєрів, у Центрі проводитимуть лекції, навчання, практичні заняття, майстер-класи.
Фото: прес-служба Львівської міськради

Фото: прес-служба Львівської міськради

Інформаційно-практичний центр безпеки міста працюватиме щоденно, без вихідних, з 10:00 до 20:30, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Відтак, у Центрі будуть проводитись і практичні, і теоретичні заняття, спрямовані на вироблення навичок поведінки населення з метою запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій. Серед основних напрямків – надання першої медичної допомоги, основи самозахисту, основи військової справи, цивільна оборона.

Теоретичний і практичний курси екстреної медицини, надання першої медичної допомоги будуть здійснюватись разом із Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом.

Практичний курс військової підготовки можна буде пройти на базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Планується, що у четвер та п’ятницю проводитимуться 4-годинні теоретичні курси, а в суботу – практичні заняття на полігоні.

Тренінги та інструктаж з основ самозахисту проводитимуть представники спортивних організацій, федерацій, шкіл.

Інформаційно-практичний центр безпеки міста знаходиться на пл. Ринок. Участь у будь-яких заходах – лише за попередньою реєстрацією. Зареєструватись на практичні та теоретичні заняття можна в Центрі на рецепції.

Графіки заходів, які проводитиме Інформаційно-практичний центр безпеки міста буде повідомлено додатково. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!