У Львові пройде благодійний сімейний фестиваль «Мамазліт»

2650 0
У суботу, 30 травня, у Львові у готелі Kavalier Boutique Hotel, що на вулиці Старознесенська, 70, відбудеться фестиваль для всієї родини «Мамазліт», де гості матимуть можливість весело провести час на свіжому повітрі.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

«Це фестиваль для всієї родини, щоб провести Зелені Свята весело з друзями, на свіжому повітрі. На львів’ян чекають розваги для кожного у сім’ї: пікнік на зеленій галявині, ярмарок товарів від вітчизняного виробника, майстер-класи для дітей різного віку, спортивні ігри та активності для татусiв і синів, зона краси для мам і доньок, знайомство з власниками малих виробництв Києва. Ми потурбувались про найменшi дрiбницi: смачна, поживна їжа, розваги та цікавинки для дітей і дорослих, яскраві фото на згадку, зручні місця для годування з можливістю переповивати немовля. Беріть з собою килимки для пікніка та приїжджайте з гарним настроєм. Не проходьте повз «сердець добра», адже «Мамазлiт» допомагає дітям/ Всі кошти, зібрані в цей день, ми передамо на благочиннiсть», - розповіли організатори заходу.

Вхід: 50 грн дорослий, для дітей - безкоштовно. Квитки можна придбати на мiсцi.

Як інформує прс-служба міськради, організатори фестивалю «Мамазліт» шукають партнерів та учасників ярмарку і запрошують до співпраці:

1) Школи дитячого розвитку, спортивні секції, клуби дитячих розваг.

2) Майстринь хенд мейду: іграшки, декор, прикраси, одяг, корисні дрібниці для дому і для дитини.

3) Магазини іграшок і товарів для дітей.

4) Виробників смаколикiв та випічки, домашніх кондитерів.

І всіх охочих показати себе, свій талант, бренд, хто хоче розвиватися і знайти нову аудиторію

Бiльше інформації про захід за телефоном 050-358-33-09 або ж у Facebook.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!