У Львові шукатимуть IT-рішення для захисту навколишнього середовища

1911 0
11-12 жовтня на вул. Олени Степанівни, 49а у Львові пройде «ECO–Hackathon», учасники якого шукатимуть інноваційних IT-рішень у сфері захисту навколишнього середовища.

Початок заходу – о 10:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У перший день експерти допомагатимуть учасникам формувати ідеї та плани у розробці еко-проектів. Наприкінці двох днів максимально готові до подальшого доопрацювання та реалізації стартапи потраплять до відомого на всю країну конкурсу-гранту «EcoNation».

Для учасників хакатону організатори приготували безліч приємних сюрпризів – тематичний розподіл проектів (земля, вода, повітря, вогонь), конкурси на найкращий смайл та selfie, цінні подарунки від партнерів, і, що головне, проект переможців гарантовано потрапляє у фінал конкурсу «EcoNation» в листопаді, де позмагається за грошовий приз.

До участі в хакатоні вже зараз доєднуються винахідники, інженери, вчені, фахівці IT-сфери, стартапери та екологи.

Попередня реєстрація за посиланням обов'язкова.

Детальну програму оприлюднять на початку жовтня.

Нагадаємо, раніше у Львові також відбувся велохакатон на якому львівські ІТшники розробили фітнес-додаток з навігатором для велосипеда.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!