Політична реклама

У Львові пройде "Італійський тиждень-2012"

1042 0
Торгово-промислова палата Італії в Україні спільно з посольством Італії організує проект Дні Італії в Україні «Італійський тиждень-2012», у межах якого у Львові покажуть картини сучасних італійських художників «Кольорові послання з Італії» (приміщення Львівської національної галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3).

Офіційне відкриття заходу відбудеться о 18.00 25 травня за участю посла Італії в Україні Фабріціо Романо, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Разом з естетичним задоволенням гості свята зможуть насолодитись запашною італійською кавою Lavazza та різноманітними коктейлями з додаванням своєрідного символу Італії - Martini, якими пригощатимуть всіх охочих», - повідомляють організатори.

Другий етап червневої події проходитиме в Києві, в Центральному домі художника. Виставка триватиме з 30 травня до 3 червня.

Окрім експозиції італійських художників, відбудуться навчальні семінари з культури італійської кулінарії та методів використання, дегустації продуктів представлених марок, а саме: Ferrero, Lavazza, S.Pellegrino, Martini, Barilla, Abbona. Усі охочі та представники ресторанного бізнесу зможуть вибрати необхідний для себе семінар та взяти в ньому участь.

Захід відбувається під патронатом Посольства Італії в Україні, Посольства України в Італії, UniCredit та Unioncamere.

Джерело: Zaxid.net

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!