У Львові пройде міжнародна велоконференція. Відкрито реєстрацію

2468 0
Оргкомітет міжнародної велоконференції VELOFORUM, як пройде у Львові 10-12 жовтня, відкрив реєстрацію учасників. “Велофорум” – це міжгалузева конференція на перетині транспортної політики, сталого розвитку та громадянського суспільства.
Фото: velo.lviv-online.com

Фото: velo.lviv-online.com

Для участі у цьогорічній конференції потрібно заповнити реєстраційну анкету та сплатити організаційний внесок у сумі 150 грн, повідомляють організатори на сайті. Зареєстровані учасники забезпечуються проживанням в готелі та харчуванням. Транспортні видатки учасників за винятком доповідачів, організатори не компенсують.

Для осіб, яким складно сплатити реєстраційний внесок, можна попросити про його скасування, заповнивши відповідний розділ в анкеті. З іншими умовами і правилами реєстрації можна ознайомитись на сторінці “Умови реєстрації”.

Основні цільові групи конференції – активісти громадського сектору, представники органів місцевої влади, спеціалісти з містопланування і транспортної інфраструктури, студенти. У 2013 році “Велофорум” відбувся у Полтаві, де зібрав 72 учасники. У попередні роки конференцію приймали Полтава, Євпаторія, Київ, Івано-Франківськ та Луцьк. Цьогоріч організатори очікують близько 100 учасників та доповідачів.

Конференція “Велофорум” у 2014-2015 роках співфінансується Європейським Союзом та Європейською федерацією велосипедистів в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад”. Проект має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!