Політична реклама

У Львові пройде Міжнародний конкурс сучасної хореографії

1598 0
19-21 жовтня у Львові буде проходити другий Міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance 2012». В ньому візьмуть участь колективи з України, Польщі, Білорусії, Литви, Чехії, які демонструватимуть майстерність у різних стилях сучасного танцю.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

 

Зокрема,  стріт-денс (хіп-хоп, диско, брейк-денс, фанк), джаз танець (бродвей-джаз, джаз-модерн, афро-джаз,фольк-джаз, contemporary jaz dance), модерн  (contemporary dance, контактна імпровізація). Усі виступи відбуватимуться у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (вул Вахнянина, 29). У перший день конкурсу19 жовтня відбудеться конференція на тему сучасної хореографії. А в неділю  21 жовтня -  Всеукраїнський семінар з сучасної хореографії, майстер-класи проводитимуть хореографи з Франції Польщі, Чехії.

Протягом всіх днів програма розпочинатиметься з 10:00. Вхід вільний.

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/culture/207044-feieriia-suchasnoho-tantsiu-u-lvovi-na-konkursi-super-dance-2012 розпочинається з 10:00, Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!