У Львові на аукціоні збиратимуть кошти для військового Михайла Варварича, який втратив ноги

19956 0
Захисник підірвався на міні, тому довелося ампутувати його кінцівки.
Михайло Варварич / Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Михайло Варварич / Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

У День Конституції, 28 червня, у Львові пройде благодійний мистецький аукціон задля збору коштів для військового Михайла Варварича, якому довелося ампутувати кінцівки. Про це йдеться на сторінці аукціону Ukraine4you.

«Мета заходу – допомогти зібрати кошти для військового ЗСУ 80 окремої десантно-штурмової бригади, Михайла Варварича, який 29 травня 2022 року під час бойового завдання у одній із найгарячіших точок Луганської області підірвався на міні. Внаслідок травми військовому довелося ампутувати ноги вище колін», –  йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові до Дня Конституції пройде благодійний захід на підтримку ЗСУ

Сьогодні чоловік на дороговартісному лікуванні в очікуванні на протезування, тож організатори пропонують долучитися до вечора в ресторані «Моцарт і селера», де на аукціоні можна буде придбати  фотокартини, картини та вироби ручної роботи людей, які об’єднались заради однієї цілі – допомогти зібрати кошти нашому військовому.

Для участі в благодійному аукціоні необхідно зареєструватись за посиланням.  Мінімальний благодійний внесок - 200 грн., який ви можете внести також за посиланням, на картку 444111445124639або ж при вході у заклад перед початком заходу.

Місце проведення заходу: ресторан «Моцарт і селера», що на вул. Стефана Яворського, 2 (навпроти Гарнізонного храму)

Початок події: 28 червня о 18:30. 

Нагадаємо також, що завтра, 28 червня, львів’ян запрошують на «Теренову гру» – благодійний захід, кошти з якого спрямують на покупку автомобіля для Збройних сил України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!