У Львові пройде навчальний візит молодих соціальних підприємців. Як долучитися

1511 0
У конкурсі може взяти участь молодь віком 16-20 років із Львівської, Одеської, Харківської, Донецької та Луганської областей.
ілюстративне фото: Майстерня мрій у Львові

ілюстративне фото: Майстерня мрій у Львові

Інститут міста разом з Фондом Східна Європа, Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V  та за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини проводить навчальний візит молодих соціальних підприємців у Львові. Про це повідомляється на сайті Інституту міста.

Під час візиту учасники ознайомляться із основами соціального бізнесу та зможуть відвідати активні соціальні підприємства Львова. Основними темами тренінгів стануть розробка бізнес-ідей, боротьба з корупцією, обговорення деталей Договору про Асоціацію та Зону вільної торгівлі з ЄС.

Читайте також: Вудка замість риби. Що таке соціальний бізнес та чому ним займаються у Львові

Навчальні заходи відбудуться з 9 по 15 липня 2018 року. В конкурсі можуть взяти участь особи віком 16-20 років зі Львівської, Одеської, Харківської, Донецької та Луганської області. Участь молоді з числа ВПО, сімей учасників АТО, хто постраждав внаслідок конфлікту на сході України, молоді з інвалідністю особливо вітається.

Організатори забезпечують проживанням, харчування та покривають вартість квитків в одну сторону, а саме – доїзд зі Львова до Луганської, Донецької, Харківської, Одеської обл. Доїзд до Львова учасники оплачують самостійно.

Реєстація триватиме до 5 липня 2018 року за посиланням. Детальніше з програмою візиту можна ознайомитися тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!