У Львові пройде повторний модний показ в підтримку військових

3051 0
У Львові вдруге проведуть модний показ та продаж речей від відомих українських дизайнерів. Кошти скерують на закупівлю амуніції для українських військових, що перебувають на Сході. Водночас, у межах першого показу та роботи шоу-руму у Львові, який пройшов в понеділок, 25 серпня, зібрали 10 тис. грн.
Фото: afishalviv.net/

Фото: afishalviv.net/

Про це tvoemisto.tv повідомив куратор Lviv Fashion Week, дизайнер Петро Нестеренко-Ланько. Проект «Моя країна. Модель» пройшов у понеділок на площі Музейній. В його межах свої моделі представили уже добре відомі та зовсім молоді дизайнери. Серед моделей були доньки та дружини вояків, які зараз на Сході.

«Оскільки ще залишились аксесуари та одяг від дизайнерів, ми проведемо другий показ у ТЦ King Cross Leopolis 6-7 вересня», – сказав Петро-Нестеренко Ланько.

Після цього, з його слів, всю суму витратять на закупівлю амуніції для вояків.

«Ми спілкувалися з військовими, які проходять навчання у Яворові і мають потребу в обмундируванні», – зауважив Петро Нестеренко-Ланько.

Як інформувало tvoemisto.tv, свої речі на благодійну акцію «Моя країна. Модель» надати такі дизайнери: Roksolana Bogutska, Olena Dats’, MartaWachholz, Novana Studio, Віктор Черкаський, Олена Молчанова,Yatsentyuk-Mykytyuk, Оксана Пєкна, Ксенія Сербін, Олеся Гринь, Ольга Романова, Мар’яна Курій, Іванна Юхимчук, Ольга Стеблак, Тетяна Каліта, Інна Івасюк. Крім того, скою колекцію показала молода львівська дизайнерка Ірина Лиса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!