У Львові пройде тиждень громадського простору. Програма

2134 0
Учасники говоритимуть про планування зелених насаджень, залучення громадськості та методи інтегрованого планування громадського простору.

25-29 липня в рамках спільного українсько-німецького проекту "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" (GIZ та ЛМР) відбудеться тематичний тиждень заходів, присвячений інтегрованому плануванню громадського простору.

Читайте також: Де у Львові будуть нові громадські простори: перелік, фото

Як інформують організатори, в рамках цього тижня 26-28 липня для представників українських міст запланована конференція з обміну досвідом. Зокрема, під час конференції триватимуть обговорення на три наступні теми:

1. Значення, менеджмент та планування зелених насаджень в місті.
2. Основи та методи інтегрованого планування громадського простору.
3. Залучення мешканців та модерування громадських обговорень.

Також протягом цього тижня у приміщенні трамвайного депо відбуватиметься ряд заходів для широкої громадськості та діятиме виставка проектів громадських просторів Львова, які перебувають на стадії розробки.

Детальна програма заходів для громадськості (вхід вільний).

Місце проведення: трамвайне депо на перехресті вулиць Сахарова та Вітовського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!