У Львові пройде велопроща до 20-ї річниці приїзду Папи Івана Павла II

1558 0
Усіх охочих запрошують об 11:00 в суботу, 19 червня.
Фото: Парафія святого Івана Павла ІІ

Фото: Парафія святого Івана Павла ІІ

У Львові відбудеться велопроща, приурочена святкуванню 20-ліття приїзду св. Івана Павла ІІ. Про це повідомляє Церква Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові.

За словами організаторів, захід стартує об 11:00 в суботу, 19 червня, біля храму Різдва Пресвятої Богородиці (майдан св. Івана Павла ІІ папи Римського, 1). Запрошують усіх охочих.

Читайте також: Медиків запрошують на ІХ Всеукраїнську прощу до Страдчу. Програма

Зареєструватися на велопрощу можна за посиланням.

Папа Римський Іван Павло ІІ відвідав Церкву 26 червня 2001 року. Тоді біля новозбудованого храму відбулася зустріч з молоддю, яка зібрала близько пів мільйона людей. З того часу площу біля храму Різдва Пресвятої Богородиці назвали іменем Івана Павла ІІ. 28 вересня 2007 року біля церкви відбулося урочисте закладання скверу імені Івана Павла II. Перед храмом встановили пам'ятник Іванові Павлові ІІ, подарований Лео Молом.

Нагадаємо, що у суботу, 26 червня 2021 року, відбудеться Всеукраїнська проща до Страдчу. Очолить її глава УГКЦ Святослав.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!