Львів'ян кличуть на відкрите тренування збірної України

4054 1
Напередодні матчу Україна-Люксембург відбудеться відкрите тренування гравців збірної України.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

14 червня о 19.00 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться кваліфікаційним матч між національними збірними України та Люксембургу. Поєдинок буде фінальним матчем цього сезону.

Напередодні матчу, 13 червня о 20.00 год. відбудеться відкрите тренування гравців збірної України (захід для вболівальників на стадіон відбуватиметься через 01-02 гейт). Усі охочі матимуть можливість поспостерігати за тим, як футболісти готуються до гри, а також поспілкуватись з прес-аташе національної збірної команди України з футболу Олександром Гливинським.

Для зручності вболівальників 13 червня, у день відкритих тренувань, роботу кас на стадіоні «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199) буде продовжено до 20.30 год, щоб усі охочі змогли придбати квитки. У день матчу, 14 червня, каси працюватимуть у звичному режиму – з 10.00 до 20.00 год., – інформує прес-служба міста.


Читайте також:
14 Червня, 2015 10:36
УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД КЛЯТИЙ ІНДЕКСАЦІЙНИЙ ВОР ЯЙЦЕНЮК Х У Й Л О !!!!!!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!