Політична реклама

У Львові пройде Ярмарок спорту

1154 0
З 27 до 29 вересня в спорткомплексі «Динамо» та на території парку ім. Богдана Хмельницького відбудеться третій щорічний «Ярмарок спорту», подія, що закликає всіх, від малого до великого, вести здоровий спосіб життя та займатись спортом.

Кожний відвідувач заходу зможе дізнатись все про обрану для себе, для дитини чи длябатьків секцію на місці, і навіть спробувати себе в ролі справжнього спортсмена. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Тож тепер усі зможуть побачити зірок спорту, таких як Сергій Конюшок, Наталя Добринська, Денис Силантьєв та ще багатьох інших, які завітають до Львова поставити нові рекорди
 

Понад 50 спортивних організацій міста Львова візьме участь в цього річному Ярмарку спорту. Усе, що тільки можна собі уявити: починаючи від класичних танго та айкідо до неформального паркуру і велосипедного тріалу, і завершуючи аерокікбоксингом та гігантськими шахами.

«Родзинкою» Ярмарку стане присутність команди пілотів «Sixt Ukraine» - єдиної команди від України, що бореться за першість Кубку світу в категорії раллі-рейдерів, найпопулярніший з яких – раллі-марафон «Дакар». Спеціально для гостей Ярмарку пілоти зімітують справжнісінький піт-стоп в умовах пустель Африки.

Вхід на Ярмарок безкоштовний.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!