У Львові пройдуть спортивні Відкриті Кубки

1399 0
У серпні львів’яни та гості міста зможуть відвідати спортивні змагання з офіційно визнаних в Україні видів спорту: велосипедного, спортивної гімнастики, легкої атлетики тощо. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
фото: xn--80afidgi4a.xn--p1ai

фото: xn--80afidgi4a.xn--p1ai

Міська рада започаткувала нову програму підтримки Відкритих Кубків. Так, цього року змагання отримають з міського бюджету  близько 2,7 млн грн. Кошторис та перелік спортивних федерацій, які і будуть організовувати Відкриті Кубки, затвердили на засіданні комісії. До її складу увійшли представники спортивного середовища Львова.

Читайте також: Львівські веслярі здобули «бронзу» у складі збірної на Чемпіонаті Євро

«Ця унікальна програма допоможе організаторам традиційних спортивно-масових заходів підняти їх проведення на якісно новий рівень, – каже Ірина Бусь, президент Української Федерації сучасного танцю, суддя міжнародної категорії та учасник конкурсної комісії з визначення переможців. – На відкрите засідання комісії були запрошені всі представники поданих заявок, які наглядно представили майбутні заходи. Ми спільно вирішували і недоліки, пропонували, як вдосконалити захід і затверджували кошторис видатків».

Як зазначають у міській раді, усі Відкриті Кубки будуть транслюватися онлайн.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!