У Львові пройшла акція протесту антивакцинаторів

3869 0
На мітинг проти щеплень прийшли дорослі та діти.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Сьогодні, 24 липня, у Львові пройшла акція протесту антивакцинаторів. Люди зібралися, щоб висловити своє занепокоєння вакцинацією та закликати проти щеплень.

Поруч із дорослими на мітингу були помітні й діти. Гаслами пікету стали «Стоп вакцинації», «Стоп глобальному біотероризму», «Маски геть».

Марш антивакцинаторів провів Остап Стахів, який назвав дійство ходою за права і свободи у Львові.

Як видно зі сторінки активіста, схожі акції протесту пройшли у всіх обласних центрах України.

Остап Стахів – відомий у Львові псевдоактивіст та антивакцинатор. Він уже не вперше проводить такі марші проти вакцинації та публічно закликає людей доєднуватись до його незареєстрованої організації «Права людей». Навіть обіцяє видавати однодумцям нелегальні журналістські посвідчення. Під час карантину Остап Стахів неодноразово влаштовував провокації у лікарнях Львова та інших міст, намагаючись довести, що коронавірус – це вигадка, а лікарні насправді є порожніми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!