У Львові відбувся чемпіонат України з бодібілдингу, фітнесу та бікіні

1575 0
У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів, які спочатку змагалися у вікових, ростових та вагових категоріях.
Фото: Євгеній Кравс

Фото: Євгеній Кравс

6 листопада у Львові відбувся чемпіонат України WABBA з бодібілдингу, фітнесу та бікіні. Участь у ньому взяли понад сто спортсменів, які спочатку змагалися у вікових, ростових та вагових категоріях. 

Абсолютним переможцем 2022 року в категорії MAN BODYBUILDING став Олександр Істратенков з Кам'янського. У фіналі MISS BAKINI перемогу здобула Лариса Заточна із Бучі. А в категорії MAN PHYSIQUE найкращим став Андрій Зінчук із Коростишина. 

«На відкритому чемпіонаті українські спортсмени виборюватимуть право репрезентувати нашу країну на престижних Міжнародних змаганнях «Міс і Містер Юніверсал 2022», які відбудуться наступного вікенду в іспанській Валенсії», –  розповів президент української бодібілдинг-федерації WABBA Святослав Шеремета 

Читайте також: Львів’яни вибороли чотири срібні медалі на чемпіонаті світу

Окрім традиційних класичних категорій, були представлені й нові. Під час змагань виступали також відомі бодібілдери, серед яких був багаторазовий чемпіон України і Європи Андрій Шарапов із Дніпра. 

Нагадаємо, що у неділю, 6 листопада, у Києві завершився чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок. Львівщину на змаганнях представили 17 юніорів, 5 юніорок, 27 кадетів та 9 кадеток. Кільком спортсменам вдалось здобути нагороди. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!