На правах реклами

У Львові пройшов осінній автомобільний ярмарок. Відео

2338 0
Нещодавно у Львові для батьків та дітей відбувся «Осінній автомобільний ярмарок «НІКО». Організаторами осіннього ярмарку стала группа компаній НІКО офіційні дилерські центри автомобілів Audi, Mitsubishi, Fiat, Mazda та мототехніки Yamaha.
фото: auto.ria.com

фото: auto.ria.com

Відвідувачі заходу цього дня мали нагоду придбати автомобіль Мазда, Фіат та Міцубіші за ексклюзивними умовами, а також отримати знижку до 75% на оригінальні запчастини, аксесуари та до 25% на послуги офіційної СТО.

 Не було дитини або батьків, які б не були чимось зайняті, адже програма заходу була дуже насиченою. Деякі мами з дітками відвідали у дилерському центрі «НІКО-Захід» майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок від лялькарки, мисткині Тетяни Фургали, а дехто -  майстер-класи від майстра художньої студії «Верба» Дарини Вербової на тему «Осіння аплікація-екібана» і «Веселу науку» від компанії «Знайка»

Багато відвідувачів мали змогу придбати  ексклюзивні іграшки ручної роботи від майстра Мар'яни Косаревич-Глух та оглянути останню колекцію осіннього вбрання від магазину «Селін Хол».

Не менш цікавим для дітлахів було послухати про пригоди всесвітньо відомого героя коміксів Джеронімо Стілтона від видавництва «Ірбіс Комікс». 

Також відвідувачі з захопленням розглядали експозицію віночків від майстрині Марти Фургали, засновника креативної групи «HeadbandsUkraine», експозицію від ТМ «Трисвітле», яка представляла останню колекцію трикотажних виробів-вишиванок. Крім того, відвідувачі змогли оцінити  ексклюзивні поло від нового унікального молодіжного бренду «Авіація Галичини».

Не менш важливим заходом була презентація на осінньому ярмарку проекту «Санація». Започаткований небайдужими лікарями стоматологами за підтримки Асоціації стоматологів України та Міністерства оброни України. Він зорієнтований  на допомогу лікарям стоматологам на полігонах у санації та лікуванні проблем ротової порожнини в мобілізованих. Зараз  проект поширився практично на всі полігони України. Також організовуються пересувні кабінети у зоні АТО.  Проект не є комерційним та тримається виключно на ентузіазмі лікарів, медичних працівників та небайдужих громадян.

Осені залишився тільки місяць, а осінній автомобільний ярмарок вже потішив відвідувачів різноманітними сюрпризами та подарунками.

Основною завершальною  родзинкою свята був розіграш незабутньої подорожі до Європи від партнера заходу – туристичної компанії «Палаючі путівки Антоніва». Переможці щасливі, а  «Осінній автомобільний ярмарок «НІКО»подарував багато позитиву та нових вражень і дітям, ідорослим, що навіть цінніше за будь-які подарунки.

Генеральним партнером заходу стала страхова компанія «ГРАВЕ УКРАЇНА».

Завітайте в «НІКО-Захід» за адресою: вул. Липинського 50Б, тел.29-89-555.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!