У Львові пройшов VIII жіночий велопарад. Фото

2444 0
Вперше у велопараді взяли участь дівчатка з НРЦ «Джерело».
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 7 липня, у Львові відбувся VIII жіночий велопарад. Цьогорічний велопарад пройшов у стилі 90-х. Участь у велопараді від Львівської асоціації велосипедистів взяли виключно жінки.

Метою заходу, за словами організаторів, є показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу, на зустріч або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто.

Читайте також: «Велосипедом на роботу». У Львові відбувся велосніданок. Фото

В велопараді також взяли участь діти з особливими потребами на своїх спеціальних велосипедах. В такий спосіб у НРЦ «Джерело» оголосили про відкриття збірки на Українській біржі благодійності.

Читайте також: Батяри на роверах проїхались центром Львова. Фото

Найближчим часом в Джерелі планується розширення однієї групи, щоби більше дітей могли щодня приїжджати в Центр на навчання та реабілітацію. І для цієї потреби збирають кошти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!