У Львові прозвучать джазові хіти у виконанні оркестру Leo Band

3858 0
У суботу,18 квітня, львів’яни матимуть змогу відчути настрій сонячної Америки під музику королів джазу в Національному театрі ім. М. Заньковецької, де звучатимуть безсмертні хіти Френка Сінатри та Луї Армстронга.

Пісні, які не перший рік дарують незабутні враження слухачам, тепер у розпал весни, прозвучать на сцені Національного театру ім. М. Заньковецької. Програма — доповнена та не менш заворожуюча від джазового оркестру Львова Leo Band та соліста Павла Ільницького. Історія Leo Band бере свій початок саме з успішних виступів проекту Sinatra & Armstrong. Деб'ют новоствореного оркестру відбувся в 2012 році в складі класичного біґ бенду. За 2012 рік Leo Band відіграв низку успішних концертів не лише у Львові, але й в інших містах Західної України. Програма виступів постійно оновлювалася та змінювалася, незмінними залишалися майстерність інтерпретації легендарних Сінатри та Армстронга.

Крім постійного, на той момент, соліста Віталія Костенка в 2012 році участь в проекту взяла Брія Блессінґ. 18 квітня вперше солістом виступить Павло Ільницький, який внесе в проект сучасне та молодіжне бачення творчості королів джазу. Окрім Віталія Костенко, серед запрошених гостей будуть присутні Юрій Гнатковський, Богдан Стасишин, Оксана Караїм та тріо LvivLadies. Вечір пройде під керівництвом диригента Миколи Орача.

Придбати квитки на концерт можна за посиланням.

Ціна:  120 – 200 гривень.

 Френк Сінатра — легендарний співак 20-го століття, який прославився не лише безсмертними хітами, такими як New York, New York та My Way, але й великою популярністю у жінок. Френк 10 разів ставав лауреатом музичної премії Grammy. За 50 років активної творчої діяльності записав близько 100 незмінно популярних синглів. В 1951 році Френкі, як його часто називали втратив голос, популярність та улюблену роботу. Через два роки голос відновився, а Сінатра став єдиним співаком в історії музики, який зумів вернути собі не лише популярність, але й шалену любов публіки, яка живе з піснями легенди і сьогодні.
Луї Армстронг — запам’ятався світові як найвидатніший трубач з унікальним голосом. Армстронг відіграв вирішальну роль у становлені джаз-культури у всьому світі. Народжений на батьківщині американського джазу в Новому Орлеані Луї зумів вивести музику за межі чорних кварталів.  Пісні та альбоми Армстронга займали перші позиції за життя легенди, і продовжують тішити слухачів і тепер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!