Політична реклама

У Львові при всіх ЛКП створили аварійні бригади з ліквідації замерзань, - ЛМР

1458 0
У зв’язку із сильними морозами, у всіх районах міста працюють аварійні бригади, що виїжджають на звернення мешканців щодо замерзання води в трубах, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомили у ЛКП «Старий Львів», на підприємстві створено 6 таких бригад. Очолює кожну бригаду майстер по ремонту або майстер по експлуатації. До складу бригади також входять сантехнік, покрівельник, а також, залежно від виду робіт, електрик та столяр.

«Не всі замерзання вдається оперативно ліквідувати. Є помешкання, в яких не проживають люди. Тому спочатку працівники ЛКП з’ясовують власників приміщень, аби отримати доступ. Найбільше замерзань є на рівні 1-ших поверхів і пустих приміщень. Більше 60% випадків замерзань є саме у приміщеннях, де ніхто не проживає», - додає голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Нагадаємо, за інформацією ЛМКП "Львівводоканал", за останній тиждень зі скаргами на відсутність водопостачання через замерзання води у підприємство звернулось більше 100 людей. Телефони аварійних служб Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!