У Львові демонтували два незаконно встановлені літні майданчики. Адреси, фото

2606 0
Підприємці можуть повернути майданчики, якщо оплатять вартість їхнього демонтажу та зберігання.
фото ЛКП "АТУ"

фото ЛКП "АТУ"

Сьогодні, 19 липня, на площі Підкови, 3 та на вулиці Руська, 4/14 львівські комунальники демонтували відкриті літні майданчики, встановлені без відповідних дозвільних документів. Про це повідомили у ЛКП «Адміністративно-технічне управління».

На площі Підкови комунальники демонтували літній майданчик закладу «Dream coffee», а на Руській 4/14 – «Гаряча чаша».

Читайте також: У Львові визначили найгарніші літні майданчики та балкони. Фото

У ЛКП «Адміністративно-технічне управління» нагадали, що демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики без діючих паспортів або договору оренди, а також ті, яким скасували дозволи на встановлення.

«У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога узаконити розміщення майданчика або термін дії паспорта на його розміщення, чи добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює ніяких кроків щодо узаконення чи демонтажу своїх конструкцій, то їх демонтують примусово», – додали комунальники.

Читайте також: Літні майданчики готелю «Львів» встановили законно

Зазначимо, що власники майданчиків можуть їх повернути, оплативши витрати на демонтаж, перевезення, розвантаження та зберігання.

Нагадаємо, на площі Ринок у Львові знову встановили демонтовані раніше столики літнього майданчика закладу «П’яна вишня». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!