У Львові – набір прикордонників на контракт. Жінок беруть також

11369 0
Державна прикордонна служба України запрошує на військову службу за контрактом. Окрім чоловіків, на службу набирають і жінок. Підрозділи органів Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, в які проходить набір, дислокуються в межах Львівської, Чернівецької, Закарпатської та Івано-Франківської областей.
Фото: from-ua.com

Фото: from-ua.com

У Львоі прикордонники оголосили набір контрактників

Про це інформують Львівські новини онлайн з посиланням на начальника прес-служби, майора Івана Галкіна.

На посади рядового, сержантського і старшинського складу приймаються громадяни, які виявили бажання проходити військову службу у прикордонній службі з числа:

- призовників, які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби;

- військовозобов’язаних;

- жінок, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою спеціальною підготовкою, віком від 18 до 40 років.

Зарахування проводиться на посади в Західному регіоні: інспектор прикордонної служби – фельдшер; молодший інспектор прикордонної служби; молодший інспектор прикордонної служби – водій; молодший інспектор прикордонної служби – інструктор службового собаки;  молодший інспектор прикордонної служби – дозиметрист; молодший інспектор прикордонної служби – тракторист; молодший інспектор прикордонної служби – зв'язківець.

Держава гарантує: житло, пільги військовослужбовцям та членам їх сімей, платню та своєчасне грошове забезпечення (1900 – 2700 грн.), охорону здоров’я, пенсійне забезпечення.

Обов’язковим є проходження базової підготовки в навчальних центрах Держприкордонслужби України терміном 6 місяців.

За інформацією щодо прийому на військову службу за контрактом звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Держприкордонслужби України за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 74, тел. (032) 239-00-68.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!