У Львові приміщення на вулиці Дорошенка продали за 4,6 млн. Що там буде

26193 0
Приміщення купила запорізька компанія, що займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові приміщення колишнього магазину на вул. Дорошенка, 28 продали за 4,6 млн грн. Купило його ПП «Вітафарма». Про це йдеться на порталі Prozorro.

Читайте також: Куди зникає дух Львова. Справа магазину на Краківській

У Львові провели електронний аукціон з продажу приміщення на вул. П. Дорошенка, 28, до недавна там працював магазин.  Аукціон мав відбутися 17 березня, але пропозиції подало лише одне підприємство – ПП «Вітафарма», тому 16 березня управління комунальної власності уклало із фірмою договір про викуп цього приміщення.

Стартова ціна об’єкта становила 4,26 млн грн, ПП «Вітафарма» викупить його за 4,64 млн грн. 

Площа приміщення становить 54,2 кв. м. Балансоутримувачем є ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради».

Згідно з даними аналітичної системи YouControl ПП «Вітафарма» – запорізька компанія, що займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами.

Зазначимо, що у будинку № 28 на вулиці Дорошенка у довоєнний час працював палітурний цех Шапіро, у часи Радянського Союзу у будинку був магазин «Союздрук-Філателія», згодом відкрився магазин «Стефанія», магазин продуктів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!