Політична реклама

У Львові припинила роботу російська платіжна система

1882 0
Міжнародна платіжна система "Быстрая почта" призупинила роботу на території України.

Про це повідомляє прес-служба Національного банку, інформує Економічна правда.

Регулятор виключив зазначену платіжну систему з переліку міжнародних платіжних систем, які відповідають вимогам НБУ щодо діяльності в Україні внутрішньодержавних і міжнародних платіжних систем.

За даними НБУ, кількість міжнародних платіжних систем, створених нерезидентами, документи яких відповідають вимогам законодавства України з питань діяльності платіжних систем, скоротилося до 25.

Як повідомлялося, Національний банк визначив перелік міжнародних платіжних систем, які відповідають вимогам НБУ щодо діяльності в Україні внутрішньодержавних і міжнародних платіжних систем.

До переліку міжнародних платіжних систем, створених нерезидентами, документи яких відповідають вимогам Положення НБУ, увійшли системи: Юністрім, Visa International, CONTACT, Western Union, MoneyGram, MIGOM, Юніон Кард, Анелік, Золота Корона, Interexpress, American Express, Xpress Money, Coinstar Money Transfer.

Також до переліку міжнародних систем увійшли: MasterCard International, Міжнародні Грошові Перекази ЛІДЕР, BLIZKO, MONEY EXCHANGE, Faster, Caspian Money Transfer, RIA Financial Services, MEEST, "Бліц", IntelExpress, Хазрі, China UnionPay.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!