У Львові припинили роздавати повістки за участі ДАІ

3036 0
Працівники військкомату та даівці узгоджують план дій. Про це повідомив речник обласного військового комісаріату Роман Поронюк.
фото: vk.com

фото: vk.com

"Ми готові, лише чекаємо, коли даівці та головне управління міліції узгодять деякі моменти. Зокрема узгоджують, як правильно їхнім працівникам пояснювати, що вони співпрацюють з військкоматом та шукають ухильників", - розповів Роман Поронюк Львівській хвилі.

 Читайте також: Чи правомірно вручати повістки за участі ДАІ. Пояснення юриста

Нагадаємо, минулого тижня на під'їздах до Львова даівці зупиняли автомобілі та просто на дорозі вручали повістки або запрошення у військкомат для уточнення даних. Тоді за півтора дні знайшли 50 ухильників. Військові кажуть, що наша область одна з найгірших з призову по мобілізації — на Львівщині понад дві тисячі ухильників.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!