У Львові призначили генерального директора залізничної лікарні

2735 0
Володимир Рижковський працював завідувачем кафедри «Фізичної терапії, ерготерапії» у Рівненській медичній академії.
Клінічна лікарня Львівської залізниці: вулиця Огієнка, 5 (railway.lviv.uа)

Клінічна лікарня Львівської залізниці: вулиця Огієнка, 5 (railway.lviv.uа)

Генеральним директором Львівської залізничної лікарні став Володимир Рижковський. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Він переміг у відкритому відборі кандидата на посаду гендиректора, який відбувся 10 вересня 2020 року. Відбір кандидатів проходив у два тури. У першому члени комісії вивчали резюме та Програми розвитку відомчих лікарень.

Другий тур передбачав співбесіди та безпосередній захист Програм потенційних топ-менеджерів. Після консультацій членів комісії перевагу віддали кандидатам, хто має чітке розуміння алгоритму дій щодо розвитку медичних закладів згідно з Стратегією Укрзалізниці.

Додамо, що Володимир Рижковський працював завідувачем кафедри «Фізичної терапії, ерготерапії» у Рівненській медичній академії.

Він – кандидат медичних наук, доцент, закінчив Львівський державний медичний інститут, лікувальний факультет та МЕГУ ім. С Дем'янчука, факультет «Фізична реабілітація».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!