У Львові призначили начальника управління молодіжної політики ЛМР

2365 0
Управління створили восени.
Фото: Олександр Николяк/Фейсбук

Фото: Олександр Николяк/Фейсбук

Із 1 січня у міськраді Львова запрацювало управління молодіжної політики ЛМР, що створили восени торік. Його очолив колишній студентський мер Львова Олександр Николяк. Про це він повідомляє на своїй фейсбук-сторінці.

Читайте також: Олег Береза очолить Службу автодоріг Львівщини

«Хочу повідомити, що від сьогодні (2 січня – ред.) мене призначено на посаду начальника управління молодіжної політики Львівської міської ради. Великий респект усій молодіжній спільноті Львова і моїм друзям за все те, що ми спільно робили впродовж останніх семи років у Львові. Сподіваюсь на подальшу Вашу підтримку та співпрацю. Запрошую усіх в процес створення ідей, цілей, сенсів та нових рішень в молодіжному середовищі», – написав він.

Олександр Николяк також є членом правління громадської організації Молодвіж.

Нагадаємо, управління молодіжної політики ЛМР створили восени, поділивши департамент молоді та спорту на два окремі підрозділи. Свою роботу управління, згідно з рішенням ЛМР, розпочало з 1 січня 2020 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!