У Львові призначили нового керівника ЛКП «Спортресурс»

1175 0
Донедавна Роостислав Зелик був керівником аматорської баскетбольної ліги Львова.
фото: фейсбук антона нікуліна

фото: фейсбук антона нікуліна

Новим директором ЛКП «Спортресурс» у Львові призначили Ростислава Зелика. Про це у себе на Фейсбуку повідомив очільник управління спорту ЛМР Антон Нікулін.

«У спортивних колах його знають, як дуже креативного керівника та організатора масштабних турнірів з баскетболу і стрітболу», – йдеться в повідомленні.

Донедавна Роостислав Зелик був керівником аматорської баскетбольної ліги Львова та одним із керівників мережі Escape Quest. Також він – один з ініціаторів створення ком'юніті та розвитку Асоціації електроного баскетболу і створення першої кібербаскетбольної команди Львова «Lviv Boars».

Читайте також: У Львові водій таксі Bolt побив пасажира

Нагадаємо, що ексдиректор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій написав заяву на звільнення 29 грудня 2020 року і його звільнили за некоректну поведінку. Водночас днем раніше, 28 грудня, на вул. Київській у Львові трапився інцидент з порушенням ПДР за його участю. Дружина потерпілого в інциденті написала на Варта-1, що Ігор Самотій наніс її чоловіку три удари в обличчя. Згодом він сів у авто і поїхав.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!